Om mig

Som tillgång till häst och ryttare arbetar jag för samspelta ekipage och hållbara hästar.


Helhet i träningsupplägg för ekipaget tillsammans och individuellt. God erfarenhet av utbildning / tillridning med grundutbildningen i fokus.


Som coach inspirerar jag ryttare att hitta samspel och harmoni tillsammans med hästens välbefinnande - prestationsinriktat och på hobbynivå

Diplomering / utbildning


 • Hästskötarexamen 2018
 • Grundläggande pedagogik / SRL1 2019
 • Tävlat 1.20hoppning samt LA dressyr
 • VBR 1+ VBR 2
 • Svaga bakknän 
 • Massage & Laserterapeut - certifierad
 • Påbörjar utbildning SWUS
 • Pågående utbildning kinesiotejp, baskurs slutförd
 • Funktionell träning 
 • Intro kurs Mastersons Method
 • Återförsäljare av Kemnevall Collection


Erfarenhet


Utildning av den unga hästen, tillridning och vidareutbildning. Hållbarhet och hästens välbefinnande i fokus.

Ridskoleverksamhet, omskolning till klassisk ridning, ledarskap och idrottslära. Utb nivå MSV/MSV

I över 26år har jag samlat på mig erfarenhet inom hästnäringen. Ridskoleverksamhet i över 5år paralellt med privatlektioner från grundnivå till elitnivå.


Utbildning och omskolning har varit min specialitet och där jag verkat mest. Min första ponny fick jag som 16åring som endast var riden western. Innan ponnytiden var över var hon utbildad LA i båda diciplinerna. Ett kort uppehåll ledde mig vidare till min drömhäst - Skilla. En lång resa väntade med en rödhårig dam. Möjligheter, omöjligheter och utmaningar har format mig till den jag är idag - på alla plan. Alltid ödmjuk inför nya utmaningar och ny kunskap. I min tränarfilosofi står jag trygg efter många år med en fantastisk mentor som ryttare och tränare. VBR gav mig fantastiska komplement och förhoppningen att fullfölja steg 3 för en certifiering lever vidare trots pandemins paus.


Efter en ryttarskada 2015 kom livet emellan, en familj kom till och mina tävlingsdrömmar har fått en paus. Det har däremot  gett utrymme för mer teoretisk kunskap och flertalet utbildningar.


Skilla finns kvar i min ägo med förhoppningen om en avkomma som framtida tävlingshäst. Avelsarbetet fick sig en ordentlig törn efter ytterligare en förlust av "Next Chapter f-2020 som förolyckades i närtid av att vår resa skulle ta fart. Efter en känslostorm och många funderingar valde jag att införskaffa mig företagets första unghäst. Luuli Biscuit W(70) planeras att matchas mot 3års testet 2024. Glädjande föddes ett stoföl även under 2022 efter Skilla (Felicia E) e. Ronaldinho H som förhoppningsvis kan stötta upp min filosofi och framtida tävlingssatsning.


2022 certifierade jag mig som Massage & Laserterapeut och fortsätter med bestämda steg min utbildning. Susanne Widners uppbyggande system, kinesotejp och sadelutprovare står på schemat tillsammans med funktionell träning och fördjupningskurser inom massage och rörelsemekanik.


Att ta rygg på Anna Kemnevall som är framtidens sadelutprovare känns fantastiskt. Med hästen som kompass med bomformar som främjar hälsosamma, friska och starka ryggar är jag ödmjuk inför kunskap och glad att ha en stark, trygg och kunnig mentor. 


Min målbild är att skapa långsiktiga och hållbara ekipage!