Hållbara ryttare 3.3 – Spegla det du vill att hästen ska göra

Lars Roepstorff intresse för att analyserar ryttarens sits grundade sig i subtila hältor. Vilken grav har ryttaren betydelse för om hästen är asymmetrisk?

Mycket intressant infallsvinkel och även något som kan skapa en förståelse för hur hästen belastar under ryttare och hur vi kan hjälpa eller stjälpa hästens hållbarhet.

Maria Terese ger bland annat Jeanna med nya sätt att korrigera uppsuttna problem. Medvetenheten och nya infallsvinklar att förbättra sits och inverkan med position är helt klart nytänkande och revolutionerande. Mycket intressant

Nästa avsnitt ”monotont arbete”

Författare: Evelina

Evelina har en lång erfarenhet som ryttare och utbildare av unga hästar. Bakgrunden som instruktör och tränare breddas kontinuerligt och hon erbjuder något unikt. Hållbarhet i helhet för både häst och ryttaren. Evelina fortsätter utbilda sig kontinuerligt för att erbjuda ryttaren och hästen det bästa förutsättningarna tillsammans och skapa nya förutsättningar. Grundare av https://www.horseequestrian.se där hon följer drömmen om att arbeta med häst och ryttare - med hennes största passion och bröst brinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *