God Jul och Gott nytt år!

Sedan sista inlägget har det blivit en lite bloggpaus för att hinna ikapp med elever, behandlingar och planering av kommande kurser.

Vi firar julen uppe med min familj i norr och har fokuserat på återhämtning och lite kvalitetstid. För visst kommer ni ihåg att man behöver träning, men ibland också en paus.

Jag har avslutat mina studier och landar lite inför kommande yrkeshögskola som sträcker sig över 2år med studier på distans vilket möjliggör utveckling av företaget under 2022.

Under min ledighet passar jag på att läsa på inför examinering och certifiering av Massage & Laserterapeut utbildningen och breddar genom ytterligare studier så helt på latsidan ligger jag inte.

I dagarna nära kommer jag publicera en 7dagars challange för dem som följer mig på instagram med fokus på stretch och rörlighet mindre än 10min varje dag för att mobilisera, stabilisera och möjliggöra rörelse i vardagen för ett gott välbefinnande men också för att skapa nya förutsättningar.

När ledigheten är över kommer jag återgå till dagliga övningar, magövningar och utmanande pulshöjande övningar – söker ni inspiration släng iväg en rad eller kontakta mig via min hemsida.

Jag önskar er en god jul och lovar att 2022 bjuder på mycket spännande och mer matnyttigt för att fortsätta utbildningen till en bra hästägare, ryttare och kanske till ett lite större liv.

Författare: Evelina

Evelina har en lång erfarenhet som ryttare och utbildare av unga hästar. Bakgrunden som instruktör och tränare breddas kontinuerligt och hon erbjuder något unikt. Hållbarhet i helhet för både häst och ryttaren. Evelina fortsätter utbilda sig kontinuerligt för att erbjuda ryttaren och hästen det bästa förutsättningarna tillsammans och skapa nya förutsättningar. Grundare av https://www.horseequestrian.se där hon följer drömmen om att arbeta med häst och ryttare - med hennes största passion och bröst brinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *