Daglig strechutmaning

Inom kort kommer jag publicera en 7-dagars utmaning som med god förhoppning kan ge er goda förutsättningar i vardagen och även för er aktiva ryttare.

Utmaningen kommer utgå från ett par enkla stretchövningar som tar mindre än 10min att utföra – kostnadsfritt.

Tanken är att dem som vill hoppar på, får ett utskick av övningar och utförande för att sedan återkoppla om det gett någon effekt i vardag eller ridning.

Målet är att hitta ett tidseffektivt sätt att låta kroppen få slappna av, återgå till ett avspänt läge och kanske möjliggöra ny rörelse som pga tighta muskler blivit korta, ömma eller strama.

Hänger du med ?

Författare: Evelina

Evelina har en lång erfarenhet som ryttare och utbildare av unga hästar. Bakgrunden som instruktör och tränare breddas kontinuerligt och hon erbjuder något unikt. Hållbarhet i helhet för både häst och ryttaren. Evelina fortsätter utbilda sig kontinuerligt för att erbjuda ryttaren och hästen det bästa förutsättningarna tillsammans och skapa nya förutsättningar. Grundare av https://www.horseequestrian.se där hon följer drömmen om att arbeta med häst och ryttare - med hennes största passion och bröst brinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *